Jdi na obsah Jdi na menu

VÍKEND 24. – 25. 2. 2024 BEZ PŘEKVAPENÍ

2. LIGA DOROSTENCŮ – SOBOTA 24. 2. 2024 – TŘEBÍČ

PSKC Okříšky-Telč  -  SK JUVENIS PŘIBYSLAV   10:5  (2:1, 2:1, 6:3)
Branky/asistence: Tomáš Navrkal 1/6, Šimon Korba 5/0, Jan Svoboda 1/2, Michal Pacholík 2/0, Vojtěch Lojka 1/0

Z pohledu vedoucího týmu zápas plný chyb ze strany obou týmů. Naštěstí my jich udělali o něco méně, a naopak soupeřovy dokázali využít. Z naší strany ze začátku absolutně bez nasazení i když nějaká snaha byla. Probudily nás až trebic-d-240224-001.jpgprvní branky na obou stranách. Hra se zlepšila a na kraji třetí části jsme odskočili o tři góly. Přibyslav jako by se s výsledkem smířila. Utkání pak pomalu plynulo do svého závěru.

PSKC Okříšky-Telč  -  TJ Sokol H. Brod Erupting Dragons   2:11   (0:5, 1:2, 1:4)
Branky/asistence: Petr Pohanka 1/1, Lukáš Spilka 1/0, Jan Svoboda 0/1

Z naší strany slabý výkon bez potřebného nasazení. Soupeř naproti tomu začal s chutí, což se mu vyplatilo. Během deseti minut jsme pětkrát tahali míček ze své branky. Bylo rozhodnuto a ve zbývajících dvou třetinách hru ovládla nervozita s invektivy mezi hráči. Zápas se neobešel ani bez zranění. Uhrát dobrý výsledek proti sehranému týmu v naší situaci týmu ze dvou klubů je složité.

Aktuální postavení týmu v tabulce: 4. místo z 8 týmů.

Sestava: Filip Dokulil, Bořek Plunder, Šimon Korba, Ivan Kalina, Jan Svoboda, Petr Pohanka, Michal Pacholík, Tomáš Navrkal, na druhý zápas Lukáš Spilka

sz1-vert.jpg

 

LIGA STARŠÍCH ŽÁKŮ, SK. VYSOČINA – SOBOTA 24. 2. 2024 – BYSTŘICE N. P.

PSKC Okříšky – ASK Bystřice n. P.   0:7   (0:0, 0:5, 0:2)
Skvěle odehraná první třetina, naopak kolaps ve druhé. Po obdržené brance jsme místo většího nasazení polevili a do hry se již nevrátili, i když ve třetí části snaha byla.

PSKC Okříšky – Orel Kněžice   5:4   (2:0, 2:2, 1:2)
Branky/asistence: Jan Fila 3/1, Petr Nováček 1/2, Ondřej Žampa 1/0, Adam Navrátil 0/1, Bruno Brabenec 0/1

Stejně jako v prvním utkání jsme začali velice dobře. Do poloviny hrací doby se podařilo získat tříbrankové vedení. Ale opět přišel útlum a ze zápasu se stalo drama. Naštěstí Kněžicím k vyrovnání zbývala jen minuta a tu jsme uhájili.

PSKC Okříšky – Spartak Pelhřimov   0:11   (0:2, 0:4, 0:5)
S postupujícím časem jde náš výkon pravidelně dolů. Tak tomu bylo i tentokrát. Nejhůře odehraná druhá třetina a závěr poslední, kdy během minuty a půl obdržíme tři góly! Pelhřimov byl proti naší sestavě sedmi mladších hráčů z devíti jasným favoritem, ale musíme zamakat hlavně na kondičce, abychom neodpadávali v půlce utkání.

Sestava: Dominik Herynek, Ondřej Žampa, Adam Zeman, Jan Fila, Bruno Brabenec, Patrik Chadim, Adam Navrátil, Petr Nováček, Štěpán Zimola

Fotoalbum ZDE, video ZDE.

 
 

LIGA VYSOČINY ELÉVŮ – NEDĚLE 25. 2. 2024 - PELHŘIMOV

 
PSKC Okříšky – Spartak Pelhřimov modří   1:0 KC Okříšky – Spartak Pelhřimov               2:2
PSKC Okříšky – Spartak Pelhřimov              6:1 KC Okříšky – Florbal Telč                          1:1
PSKC Okříšky – Florbal Telč                         6:1 KC Okříšky – Spartak Pelhřimov modří     1:7
PSKC Okříšky – KC Okříšky                       0:15  

 

e3.jpgTým starších elévů PSKC i tentokrát potvrdil, že patří k nejlepším v kraji Vysočina. Rovnocenným soupeřem mu bylo jen družstvo Spartaku Pelhřimov modří  v zahajovacím utkání turnaje. Dlouho jsme se nedokázali střelecky prosadit. Po jediné brance v polovině hrací doby stále hrozilo vyrovnání, zvlášť když Pelhřimovští odvolali gólmana. Ostatní utkání již měla jednoznačný průběh.

Mladší elévové KC sice uhráli dvě remízy, ale za svými trochu staršími spoluhráči zůstávají výkonnostně pozadu. Zejména bychom potřebovali výraznější snahu v nasazení a také začít lépe kombinovat. Hlavně nic nevzdávat, když inkasujeme branku, jinak bychom od PSKC nemohli dostat patnáct fíků! Scházet se na trénincích v plných počtech, pokrok by byl hned znát.e2.jpg

Velká gratulace Kryštofu Ludmilovi, který vyhrál v nájezdech. Bez chyby prošel všemi koly vyřazovací soutěže 45 hráčů!

Kromě ligových utkání pořadatelé do turnaje zařadili i zápasy proti pelhřimovské přípravce. Tým PSKC nad ní vysoko zvítězil, mladší elévové odešli poraženi

Sestava PSKC: Šimon Hons, Martin Papoušek, Samuel Jewell, Jiří Beránek, Tadeáš Němec, Kryštof Ludmila
Sestava KC: Marek bacher, Rostislav Bacher, Jan Ramach, Dominik Kesner, Štěpán Beránek, Lukáš Doležal, Jakub Lazárek

Fotoalbum ZDE.